Преку видеопорака се огласи и Врањеш

Loading...

Се јави и фудбалерот Огнен Врањеш, еден од главните актери во порносагата што го опседна Балканот.
Додека пејачката Јелена Карлеуша минува време со сопругот Душко Тошиќ во Кина, босанскиот фудбалер рапува на песна на Фетмен Скуп „Be faithful“.

Низ песната која се слуша во позадина, тој ги повикува сите жени, какви и да се, да се јават.

loading...