Премногу си личат: Оваа актерка ќе ја игра Цеца на филм

Loading...

Во скоро време ќе почне снимањето на филмот на Светлана и Жељко Ражнатовиќ Аркан. Филмот ќе г следи животот пред тие да се запознаат па се до убиството на Аркан во хотелот „Интерконтинентал“ во Белград во 2000 година.


Веќе почнаа шкепуллациите кои актери ќе бидат филмските Аркан и Цеца. По се изгледа главниот збор ќе го има Цеца па таа веќе и ги одбра омилените ликови. Нејзе ќе ја игра Слобода Мичаловиќ а пак Аркан нејзниот пријател Вук Костиќ.

loading...