Преспав вонредна епизода – КОВИД еден без двајсе

Loading...

Преспав вонредна епизода – КОВИД еден без двајсе

Дозволете да ве разведриме малку. Ако не сте ја погледнале вонредната епизода на Преспав, која се снимаше во Април оваа година, во време на Пандемијата на КОРОНА ВИРУСОТ, сега е време да го сторите тоа.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...