Претседателот Ѓорге Иванов во 17:00 ќе и се обрати на нацијата

Loading...

Од Кабинетот на Претседателот Ѓорге Иванов најавија обраќање закажано за денес во 17:00 часот.
-Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска – 7 декември 2018 година, петок, во 17:00 часот, ќе се обрати до македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија, пишува во известувањето.

 

loading...