Претседател на Држава седи на скали

Loading...

Доколку се прашувате што се  нечини во Македонија, ова е одговорот , една слика илјада зборови. Направете споредба со сликава.Нашите демек големи политичари блокираат цели улици кога идат на работа ,на театарски представи каснат сите други чекаат односно ние смртниците  за да седнат они во прв ред па да почне представата , обезбедување од сите страни ,нормално да ги брани од сопствениот народ , коли Мерцедеси  од 500 илјади евра во кои и едните и другите се возат , бели палати и се друго.
А не камоли да се појават на саем на книги и да седат на скали како Финскиот Претседател .Нашиве идат да се сликаат и да прават ПР , немаат ништо прочитано ви гарантирам . А не па ВРЕДНОСТИ ,ги има во ТОПЕР и чинат само 84 денари . Да им поклониме примероци од сите по еден можеби ќе се освестат.

loading...