Приведени пет лица како дел од група која транспортирала кокаин и марихуана

Loading...

Пет лица се приведени под сомнение дека се дел од група која транспортирала кокаин и марихуана.
Случајот го потврди Министерството за внатрешни работи од каде најавуваат повеќе детали за подоцна.

loading...
Loading...