Приведен е Емил Јакимовски

Loading...

Приведен Емил Јакимовски, човекот кој им се закануваше на Искра Коровешовска, уредник на Алфа ТВ и новинарката Мери Јордановска кои јавно обелоденија за закани и навреди кон нив, упатени од ова лице.
Засега од МВР само потврдија дека Јакимовски е во полициска станица, но не кажаа дали го уапсиле по пријавите на новинарките, на градоначалникот на Кавадарци или бројните пријави за семејно насилство.
Од Обвинителството пак велат оти има наредба за обезбедување на докази од телефонските комуникации. Па, ќе се „чешла“ и содржината на телефонските апарати.

loading...