Применете ја оваа едноставна работа со која сексот ќе ви биде стопати поубав

Loading...

Многумина мислат дека “тивкиот“ и бавен секс е најдобар, но всушност тоа е голема грешка.
Сепак испуштањето на звуци во текот на сексот на самиот чин му дава посебен шарм. Во случај тие звуци да почнеме да ги испуштаме пред работата да почне да се загрева, уживањето и на двете страни ќе биде загарантирано.
Кога ќе дозволиме звукот да влезе во нашиот живот тогаш сензуалното задоволство ќе се рашири низ целото тело. Тоа се буди и ги зголемува нашите сексуални воздуби.


Еве неколку совети за максимално задоволство:
– Експериментирајте со звуковите дури и пред да почнете да се чувствувате возбудено. Пробајте звукот да биде почеток на сексуалното уживање, а не само негов спореден производ.
– Обидете се да видите дали додавањето на оргазмичките звуци го возбудува вашиот партнер. Се обложуваме дека ќе “полуди“ од среќа.
– Секси звуците можат дополнително да го охрабрат вашиот партнер затоа што со тоа ги опуштаме и ги возбудуваме.
– Секси звуците ни помагаат дополнително да се препуштим на телесното задоволство.
Тогаш престануваме да размислуваме. Секси звуците ни помагаат да останеме во моментот на еротската поврзаност.

loading...
Loading...