Принцот Хари се врати од Авганистан

Loading...

По четирите месеци поминати во Авганистан, тој се врати во Лондон. Престојот во Авганистан беше казна за неговите разголени фотографии по лудиот провод во Лас Вегас, за кои што слушна целиот свет.
Принцот изјави дека едвај чека да се сретне со својот брат Вилијам и неговата сопруга Кејт. За своите фотографии тој изјави дека после скандалот се чувствувал грозно, се изневерив себе си и моите блиски, но сепак и јас некогаш заслужувам приватност како и сите останати луѓе.По четирите месеци поминати во Авганистан, тој се врати во Лондон. Престојот во Авганистан беше казна за неговите разг

loading...