Пристигна најновиот тренд: Заборавете на големите гради и задниците

Loading...

Во деведеститте апсолутен хит беа пластичните операции за зголемување на градите. Големите гради беа симбол на женственост и убавина, а последните години се прослави и вметнувањето импланти во задниците.


Како што се популаризираше овој тренд, така и побарувачката за пластични интервенции беше сè поголема. Сепак, оваа година ниту градите ниту задниците не се популарни колку што се популаризираше зголемувањето на колковите.


Најпознатите сестри Кардашијан секако го започнаа овој тренд, па вградувањето на масно ткиво во колковите стана новиот тренд за убавина по кој полудеа буквално сите.
Ова лето ќе се носат костими за капење кои ќе бидат идеални за покажување на колковите.
Фуед Хамза е пластичниот хирург кој е експерт за зголемување на задниците, потврди дека постои огромен интерес за овој вид на операција, а цените се движат од 1.000.000 до 1.300.000 долари.
Сепак, операцијата не се изведува со вметнување на силиконски импланти во колковите, туку со преместување на масното ткиво од стомакот кон колковите.

loading...