Пристигнувањето на ИНТЕГРА кај Мицковски

Loading...

Пристигнувањето на ИНТЕГРА кај Мицковски

На сликата се гледа како раководните структури на Интегра пристигнуваат со две службени возила пред седиштето на Мицковски…

ТЕКСТОТ Е КОЗЕРИЈА, И Е НАМЕНЕТ ЗА ЗАБАВА!!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...