Пристина есента: 3 пара обувки кои се вистинскиот избор за ова годишно време

Loading...

Вчера (22.09.2021) беше првиот ден од есента и дождливите денови ќе станат наше секојдневие. Сепак, баричките и студените денови имаат големо влијание врз промената на облеката, бидејќи во нашите плакари сега ги менуваме полиците на летни работи со малку подебели, потопли. Така се менува модата и нашиот моден израз се менува со промената на годишните времиња.
Така, за успешно справување со баричките и дождот, потребно е да се изберат соодветни обувки што ќе одговорат на временските услови што ќе не снајдат преку есен.
Затоа е неопходно вашите чевли да бидат удобни, водоотпорни и да одговараат на секое парче облека. Значи, за вас имаме парчиња обувки кои се соодветни за временскиот период пред нас:
1. Длабоки водоотпорни црни чевли со голем ѓон


2. Гумени чизми како парче кое целосно ќе ве заштити од вода, а во исто време и многу стилски


3. Патики со високи ѓонови

loading...
Loading...