Продолжениот викенд кој што следува ќе го поминеме под долг полициски час?

Loading...

Министерот Филипче доби прашањето дали се можни рестрикции за викендов?
Сите опции се отворени, рече на денешната прес-конференција министерот за здравство Венко Филипче.
Православните верници во сабота го слават празникот Задушница.
Обичаите налагаат на овој празник да се посетат гробиштата.
Поради ова, Филипче рече дека состојбата се следи и дека во следните неколку дена ќе се знае.
Дали видендов ќе има нови рестрикции, како на пример полициски час?

loading...