Променет сообраќаен режим на делниците Скопје – Неготино и Ресен – Битола

Loading...

Од денес се воведува промена на режимот на сообраќај на делниците Скопје – Неготино и Ресен – Битола, каде ќе се изведуваат градежни активности.
На патот Скопје – Неготино во наредните 30 дена ќе се врши електрично осветлување на крстосницата Велес – Југ , додека на делницата Ресен – Битола каде ќе има градежни активности при поставување индуктивни јамки промената на режимот на сообраќај ќе трае еден ден.

loading...