Пронајдена дрога во автобусот на Џастин Бибер

Loading...

Се сеќавате ли на приказната за дрогата во автобусот за турнеја на Нели? Речиси истата приказна се случи и со тин идолот Џастин Бибер, само што во  неговиот автобус не е пронајдено огнено оружје.

Всушност, Бибер вчера имаше концерт во Стокхлом. Автобусот со кој патува неговата екипа беше паркиран во центарот на градот- еден од полицајците во градот осетил мирис на марихуана од автобусот, после што е направен целосен претрес.
Во автобусот е пронајдена мала количина на дрога, која е однесена на лабораториска анализа, за да биде утврден нејзиниот состав. Освен дрогата, во автобусот е пронајден и пиштол за електро шокови. Сеуште никој не е приведен, а дали против Бибер и членовите на екипата ќе бидат поднесени тужби, тоа останува да се види.Се сеќавате ли на приказната за дрогата во автобусот за турнеја на Нели? Речиси истата приказна се случи и со тин идол

loading...