Професор пред отказ поради имиџот: Дали би дозволиле да им предава на вашите деца?

Loading...

Френки се чуди и не гледа ништо лошо во тоа како изгледа. 35-годишниот професор од Есон има сериозен проблем пред себе, поради количината тетоважи со кои што го покрил своето тело.

loading...