Психо: Спремите се четници – вмро зове! – по трагите на еден статус…

Loading...

Човеков ни е влезен во видно поле оти се претставува како голем патриот и вмровец. Истовремено  е и плукач по фејсбук, по се што не му е по воља на началството од „Белата палата“. По некогаш се претставува и како новинар… Па еве само мала илустрација и приложение на неговите патриотски изблици… 
Дали зна КОМУНИСТИЧКО МОРОНСКО ИЗДАЈНИЧКА стока у Куманову, да СРБИ нису као што они хоће да јесу, па да опросте ИЗДАЈСТВО и РАЗДОР?
Стоко ИЗДАЈНИЧКА, дали сте можда заборавили одакле потичу ЧЕТНИЦИ?
Говна КОМУНИСТИЧКО ИЗДАЈНИЧКА дали знате колико је крви пало и било потребно да се СРБИ СЛОЖЕ?
Мислите ли да ћемо ми ЧЕТНИЦИ оставити ДА ОВО ИЗДАЈСТВО ПРОЂЕ ТЕК ТАКО?
СТОКО ИЗДАЈНИЧКА, ИЗДАЈЕТЕ СВОЈ НАРОД И СВОЈУ КРВ, ЗНАТЕ ЛИ ДА ЋЕ ВАС СТИЋИ СВЕТОСАВСКА И ВИДОВДАНСКА КАЗНА?
ЈУДЕ ИЗДАЈНИЧКЕ КОМУНИСТИЧКЕ АЈДЕ ОДГОВОРИТЕ МИ НА ПОСТАВЉЕНА ПИТАЉА СТОКО НЕ ПИСМЕНА.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...