ПУЛС24 анкета, ве прашавме кој треба да биде премиер?!

Loading...

ПУЛС24 анкета, ве прашавме кој треба да биде премиер?!

Прашањето гласеше: Ајде да видиме. Имате можност да се произнесете. Резултатите во понеделник ќе ги објавиме во текст на порталот.

Притоа сме стигнале до над 140.000 корисници на Фејсбук. Скоро 19.000 на некаков начин имале интеракција со нашиот пост.

И еве како се произнесоа. Над 1500 гласаа за Заев, над 1000 сметаат дека ниту Заев ниту Мицковски не треба да се премиер, додека 910 од вас сте го поддржале Мицковски.

Еве го оригиналниот пост. Можете да се произнесете доколку досега не сте го сториле тоа:

Ајде да видиме. Имате можност да се произнесете. Резултатите во понеделник ќе ги објавиме во текст на порталот.

Публикувахте от Puls24.mk в Събота, 9 май 2020 г.

Ние ќе продолжиме и во иднина да поставуваме прашања и да го истажуваме мислењето поврзано со политиката.

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...