ПУЛС24 АНКЕТА: Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите

Loading...

Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите

Пред три дена ве прашавме: Денеска се отворија преговори со ЕУ. Со Лајк ако го поддржувате процесот, додека со луто човече ако сметате дека ова е нерелевантен процес.

На ова прашање одговориле над 2100 читатели.

Позитивно се произнеле над 1300 читатели, а негативно 734. Процентуално ова е над 62 проценти. Значи можеме да тврдиме дека граѓаните го поддржуваат отворањето на преговорите со ЕУ.

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!! клик на сликата 

Прочитајте уште и ова:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...