Путин видел како обезбедувањето турка стар работник – Еве ја неговата реакција

Loading...

На снимката се гледа како Путин се движи кон Александровски сад.
Во тој момент обезбедувањето почнало да го турка ветеранот кој се обидувал да му пријде на претседателот. Путин го забележал, го одвел на страна, му ја стиснал раката и го повикал заедно да отидат со споменикот за да положат цвеќе.
Погледнете го видеото:

loading...