Путин во посета на болница каде што се лечат заразени со КОРОНА ВИРУС (видео)

Loading...

Путин во посета на болница каде што се лечат заразени со КОРОНА ВИРУС.

Овој политичар упорно ги поместува границите на тоа како треба да се практиција политиката. Се облече во заштитно одело и отиде да посети болница, за самиот да се увери како функционира системот за лечење и заштита во Русија.

Докторот со кој што Путин разговараше болницата ја оцени како „вселена“. Односно истиот сакаше да каже дека болницата е врвно достигнување во областа на здравството.

По посетата Путин рече: – „сите се на своите работни места и работат прецизно како сат. Задоволен сум.“

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...