Путин во посета на болница каде што се лечат заразени со КОРОНА ВИРУС (видео)

Путин во посета на болница каде што се лечат заразени со КОРОНА ВИРУС. Овој политичар упорно ги поместува границите на тоа како треба да се практиција политиката. Се облече во … Продолжи со читање Путин во посета на болница каде што се лечат заразени со КОРОНА ВИРУС (видео)