Путин кратко и јасно даде насоки како да се третираат профитерите во кризни времиња (видео)

Путин кратко и јасно даде насоки како да се третираат профитерите во кризни времиња (видео) Цените нараснаа нагло па не интересираше како да реагираме, запраша соговорничката. На што Путин одговори: … Продолжи со читање Путин кратко и јасно даде насоки како да се третираат профитерите во кризни времиња (видео)