Пченкарни погачици меки како душа, без квасец со мерки на чаша – за 20 минути се готови

Loading...

Се печат 15 до 20 минути, а чашата за мерење е од 150-200 мл, важно е да се користи иста чаша за мерење на сите намирници. Во мешавината од суви состојки се користи крупно мелен пченкарен гриз кој е одличен за дигестијата.

loading...