Рада Манојловиќ за малку силувана од… жена!?

Loading...

Рада Манојловиќ открила на еден од домашните медиуми дека не била само мета на нападни мажи, туку и на една жена, која се обидела да ја силува на една прослава во Белград!
„Неверојатна ситуација ми се случи неодамна на една прослава во Белград. Не можев ни да замислам дека една жена ќе се обиде да ме силува! Додека пеев на прославата, една девојка цело време висеше и се врткаше околу мене. Беше убава и згодна, изгледаше ‘брутално секси’, но јас немав поим дека таа го сака истиот пол. Додека пеев, таа во неколку наврати божем случајно ме допираше, еднаш дури име штипна, но јас не ја обвинив за тоа. Се ми стана јасно кога отидов до тоалетот.

Додека ги миев рацете, таа втрча во тоалетот. Стоеше пред вратата и не сакаше да ме пушти да излезам. Јас бев шокирана“ – изјави пејачката и додаде дека девојката била крајно агресивна и дека не ја пуштила да си замине од тоалетот.


„Се обидов да излезам и таа не сакаше да ме пушти, почна да ме напаѓа. Ми рече: ‘Дојди со мене во кабината, сакам да се галиме’. Малку ми фалеше да ја удрам! Не можев да и докажам дека сакам само мажи. Беше густо, едвај успеав да ја истуркам и да избегам“ – раскажува Рада.
Рада исто така изјавила дека никогаш ниту се ниту би се бакнувала со женска личност.
„Никогаш, дури ни на шега. Јас не сум за тие варијанти. Јас ги сакам мажите и секогаш сум бил во долги врски. Познавам луѓе кои се во тој филм и немам ништо против нив, но не сум за такви варијанти“ – резимира пејачката.

loading...