„РАКЕТИТЕ СЕ РУСКО ПРОИЗВОДСТВО“ Полска: Бараме итни објаснувања, Бајден: Ракетите веројатно не полетале од Русија!

Министерството за надворешни работи на Полска потврди дека ракета од руско производство паднала на полска територија, но американскиот претседател Џо Бајден се сомнева дека ракетите биле истрелани од Русија. На … Продолжи со читање „РАКЕТИТЕ СЕ РУСКО ПРОИЗВОДСТВО“ Полска: Бараме итни објаснувања, Бајден: Ракетите веројатно не полетале од Русија!