Рамазан Бајрам неработен за сите граѓани

Loading...

Првиот ден на Рамазан Бајрам – 4 јуни 2019 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.
Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честитаат Рамазан Бајрам.

loading...