„Рај во рајот“: Прекрасно место посветено на Тоше Проески, стихови од кои се распарчува душата

Loading...

Еко село наречено „Рај во рајот“ е отворено на околу 80 километри од Сараево.
Ова прекрасно место е посветено на македонскиот ангел, непрежалениот наш Тоше Проески.
На неколку места има табли на кои се испишани стихови од неговите песни.


Токму овие стихови влеваат многу емоции во посетителите.


Гест за секоја пофалба!

 

loading...