Реакцијата на мажите наспроти жените кога ќе го скршат ноктот

Loading...

Како мислите дека припадниците на двата пола го сфаќаат кршењето на ноктот.
Верувале или не, во двата случаи трагично. Само, најверојатно оние од посилниот пол ќе ја прикријат првичната реакција. Сепак, солзите се задолжителни. 
Како мислите дека припадниците на двата пола го сфаќаат кршењето на ноктот.
Верув

loading...
Loading...