Резултатите на изборите на Мицковски, откако е дојден. Секој нареден е се полош!

Loading...

Резултатите на изборите на Мицковски, откако е дојден. Секој нареден е се полош!

На секои избори, помалку од претходните…
Последните три, оние со најлоши резултати, се со Мицкоски како лидер…

534.910 – Претседателски избори 2014
481.615 – Парламентарни избори 2014
454.577 – Парламентарни избори 2016
335.054 – Локални избори 2017
319.240 – Претседателски избори 2019
312.745 – Парламентарни избори 2020

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...