Рекорд во Штип, 33 заболени за еден ден

Loading...

Рекорд во Штип, 33 заболени за еден ден

Денеска е затворена и зградата на фондовите за Пензиско и инвалидско  и за здравствено осигурување поради случаи кои се позитивни на КОРОНА ВИРУСОТ. Ова уследи по затворањето на голем број конфекции.

Од 17 вработени во подрачната на ПИОМ позитивни се разултатите на тројца од нив. Со странките понатака ќе се работи по електронски пат. Еден кат подолу е и Фондот за здравство. И таму има позитивен вработен.

Со цел да не се шири заразата  под клуч една недела ќе бидат и  канцелариите на акцкионерското друштво за станбен и деловен простор. Еден од вработените има заразен во семејството.

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...