“Рено Трезор“ – најекстравагантниот и најубав автомобил на светот

Loading...


Француската автомобилска компанија“Рено“ се пофали со најекстравагантниот и најубав автомобил на светот, новиот “Рено Трезор“. Автомобилот е вистинско возило на иднината, во него е вградена најнова технологија, а она што посебно импресионира е начинот на влегување во овој супер луксузен автомобил. “Рено Трезор“ развива брзина од 100 км на час за помалку од 4 секунди, го движи мотор со 350 коњски сили, а максималната брзина му изнесува 250 км на час.

loading...