Ретро: Да се потсетиме на барокниот стил со Сашко Коцев

Loading...

Шегите кои Сашко Коцев ги приредува се многубројни.  Денес ве потсетуваме на барокниот стил кои беше една од многуте шеги од Златна Бубамара 2012 година. Погледнете го видеото и повторно насмејте се до солзи.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Шегите кои Сашко Коцев ги приредува се многубројни.  Денес ве потсетуваме на барокниот стил кои беше една од мног

loading...