Рецепт за долга врска

Loading...

Малку заедно,малку одвоени…
Колку долго ќе ја задржите страста и како да ги избегнете стапиците на долгите врски? Двојките веќе не копнеат за тоа да живеат заедно, туку секој живее во својот стан, преспиваат еден кај друг, но не секоја вечер. Овој феномен е наречен LАT (living apart together – живеat одвоено но заедно), и има за цел да ја задржи возбудливоста на сексуалниот живот.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Малку заедно,малку одвоени…
Колку долго ќе ја задржите страста

loading...