Решиле да ограбуваат банка, па самите се заклучиле

Loading...

Тројца криминалци решиле да ограбат банка , имале сигурно и план , но им пропадна.
Безбедносните камери во руска банка снимија чуден грабеж . Тројцата крадци влегоа од задниот влез на банката , но блиндираната врата се затвори зад нив и ги зароби внатре.
Кога видоа дека мора да се спасуваат за да не дојде полиција , почнаа панично да ја кршат вратата и заборавија на парите.

loading...