Ријана: Крис не е монструм, тој има големо срце

Loading...

Популарната пејачка поново застана во одбрана на своето момче Крис Браун со зборовите „тој не е монструм како што сите мислите“.
Дваесет и пет годишната пејачка која има лоши спомени од минатото со пејачот тврди дека овој пат е поинаку.

„Постојат многу причини поради кои тој е повторно во мојот живот. Тој не е монструм како што мислат сите. Крис е добра личност и има големо срце. Ми посветува внимание и многу љубов. Посебно го сакам тоа што е забавен и секогаш умее да ме насмее“ , вели Ријана.
Таа исто така окрива дека сака да има деца со Крис.
„Секако дека би сакала, но кога би можела некако да ги порачам “ ,низ смеа додава пејачката.Популарната пејачка поново застана во одбрана на своето момче Крис Браун со зборовите „тој не е монструм како шт

loading...