Робот ќе прави 160 хамбургери на ден во ресторан во Калифорнија

Loading...

Американскиот синџир ресторани за брза храна „Вајт касл“ вработи робот за приготвување хамбургери во соработка со новата роботичка компанија „Мисо Роботикс“, со седиште во Пасадена, Калифорнија, САД.

loading...