Родилка од Охрид и нејзиното бебе починаа на скопска Гинекологија

На 30 март на Клиниката за гинекологија и акушерство во Скопје е примена второротка од Куманово на возраст од 27 години која во 20:15 поради намалена плодова вода и влошена … Продолжи со читање Родилка од Охрид и нејзиното бебе починаа на скопска Гинекологија