Роди ме мајко како Ѓурѓа, па фрли ме на буниште

Loading...

трумичанката Ѓурѓа Горгиева од струмичкото село Старо Коњарево е добитничка (според досега виденото) на речиси сите награди доделени од Државната Лотарија на Македонија.
Или госпоѓата е родена под среќна ѕвезда или некој тука „замешал прсти“. Граѓаните по социјалните мрежи велат дека е она второто.


Низ фотографии издвоивме 10 (не така скромни) награди кои таа ги добила досега, меѓу кои се и два автомобила. Можеби во иднина ќе добие уште некоја – „стискаме палци“!
Можеби и само Ѓурѓа игра, а ние беспотребно „љубомориме“.

loading...