Роми во Африка

Оди Рамче во Африка, сретнал црнец и го прашал:- Зарем вие сите сте вака црни?Африканецот:- Да.Рамче:- Па тогаш какви се ромите кај вас?Оди Рамче во Африка, сретнал црнец и го прашал:- Зарем вие сите сте вака црни?

Пронајдете не на следниве мрежи: