Росоклија: БИТАНГИТЕ МЕЃУ НАС!

Loading...

Три битанги инсталирани како власт и една булумента од уценети криминалци и уплашени мочковци и мочли во собранието, одлучија дека јас не постојам повеќе.
Нема македонска држава, нема Македонци, ме нема мене, ве нема вас?Циркузанти прават циркуз за да бидат власт, но циркузанти кои никогаш не создале ниту една македонска вредност не можат ниту во лудило, да ги бришат од нас и од нашите претци создадените.
И Хитлер одлучи да нема Евреи, нели! Како заврши тој, тие околу него, и нивната идеологија, знаеме. Дека многу слично ќе заврши и домашниов шљам, не се сомневам ниту за момент.
Секој од нас Македонците треба да размисли и добро да ги запомни традициите на своето семејство. Сите заедно, знаејќи кои сме, одлуките на криминалциве ќе ги распрснеме како меур од сапуница, а тие, или ќе се разбегаат по своите глувчешки дупки или ние таму ќе ги напикаме.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...