Росоклија до Силјановска: кого фарбате?!

Loading...

,,Се кандидирам за претседател на држава чие име нема да спомнувам и нема да употребувам, а како претседател ќе си седам дома бидејќи нема да одам никаде кај што тоа име ќе биде употребено како име на државата на која сум претседател, т.е. секаде.“ Во нормални услови и нормални времиња или нема да обрнеш внимание или ќе се насмееш, но додека ние им се потсмеваме мамето ни го расплакаа.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...