РУДИ ЏУЛИЈАНИ: Во Источна Европа, Сорос ги користи нашите амбасади за себе!

Loading...

Руди Џулијани, поранешниот градоначалник на Њујорк, и адвокат на Трамп во обвинувањата против него поврзани со Украина, вчера на Твитер напиша:
„Сорос е непријател број 1 на Републиканската партија. Тој е како анархист… А во Источна Европа ги користи нашите амбасади за да ја заштити својата организација и да ги нападне своите непријатели.“
Како што можете да видите, еден од првите коментари под неговата објава е дека и републиканецот Мит Ромни кој сакаше да биде претседател на САД е меѓу првите 20 на топ листата платеници на Сорос.

loading...