Русиве стварно претераа со мешање, еве ги имињата

Loading...

Солза Грчева познат борец против референдумот и политиките на оваа сосила наметната влада денес објави интересен статус на својот ФБ профил.
Русиве стварно претераа со мешање во референдумот. Еве го списокот на Руси кои дошле
Во статусот го коментира и актуелниот Американски Амбасадор за кој вели дека е премиер на Македонија.Додека за Јункер коментарот е дека е како по обичај пијан.

loading...