Русија им предаде на 13 земји тест-системи за откривање коронавирус

„Роспотребнадзор“ им предаде на 13 земји тест-системи за спроведување повеќе од 100 илјади испитувања за коронавирусна инфекција COVID-19. „Роспотребнадзор“ веќе предаде изработени од БУН ГНЦ ВБ „Вектор“ тест-системи за спроведување … Продолжи со читање Русија им предаде на 13 земји тест-системи за откривање коронавирус