РУСКИ КОМАНДАНТ ВО ПЕНЗИЈА МАКЕДОНСКИТЕ ВОЛЦИ И ТИГРИ СЕ НЕЗАПИРЛИВИ СТРАВ И ТРЕПЕТ ЗА СЕКОЈ НЕПРИЈАТЕЛ

Loading...

Руски командант кој е веќе во пензија накратко ги опишува Македонските специјални единици Волци и Тигри. Волците и Тигрите се пред се Македонски воени единици која се високо професионални интелигентни и неезапирливи, тие се страв и трепет за секој војнички непријател за нив не постои предавање и пораз кога се во акција немаат милост и имаат во главата една цел а тоа е да го поразат непријателот а исто така мора да се признае и за тигрите и за волците дека се луѓе кој бескајно си ја сакаат Македонија. И двете единици имаат суров воен тренинг и подготовка и можат да се сшротистават на секоја воена опасност над Македонија. Според мене како поранешен руски командант сега веќе во пензија Македонија треба да направи само 2 работи да го врати редовниот воен рок и да ја зголеми воената моќ на армијата со тенкови хеликоптери авиони и против воздушна одбрана иако се мала земја ако имаат доволно оружје во армијата тешко дека ќе може некој да има мадиња да проба воено да ги покори. Доколку Македонија војнички зајакне нема да и треба НАТО во споредба со македонските специјалци војниците на НАТО се како мажуретки на фудбалско полувреме…

Преземено од републикамакедонија1.блогспот

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...