Русковска: Ако избегаат Вељаноски и Димовски нека му ја мисли  Собранието 

Loading...

Обвинителката Вилма Русковска нема да бара од полицијата да ги следи Трајко Вељаноски и Љупчо Димовски на кои Собранието не им го одзема имунитетот. За ТВ “Телма“ таа изјави дека ако избегаат за тоа треба да му ја мисли Собранието.
Обвинителството може да бара притвор и доколку подигне обвинение, по што ќе треба да се повтори целата процедура за имунитетот.

loading...