Русокоса е, сака да се шминка и поинтелегентна е од Ајнштајн

Loading...

Русокоса е, обожава шминка, сака да излегува, ужива во гледање реално шоу… Оваа девојка ги крши сите стереотипи за жените.  Имено 16 – годишната британка докажува дека не секогаш шегите за русокоси се вистина. Таа всушност, со својот коефициент на интелегенција што изнесува 161, е поинтелегентна од Бил Гејтс па дури и од Алберт Ајнштајн.

Оваа одлична ученичка сака да студира архитектура. Интересно е тоа дека нејзините моментални професори не сметале дека таа е еден тип на генијалка се додека јавно не се покажале резултатите од МЕНСА- тестирањето.
Нејзината мајка изјавува дека и покрај тоа што сите сметаат дека русокосите се неинтелегенти, нејзината ќерка е доказ дека предрасудите не секогаш се вистинии.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Русокоса е, обожава шминка, сака да излегува, ужива во гледање реално шоу… Оваа девојка ги крши сите стереотипи за ж

loading...