САД: скоро 49.000 починати, над 1200 починати денеска

Loading...

САД: скоро 49.000 починати, над 1200 починати денеска

САД се среде сериозна политичка пресметка за тоа како Трамп се справува со КОРОНА ПАНДЕМИЈАТА. Не поминува ден без напад врз него. Демократите не бираат средства за да го оцрнат. Треба да се има предвид дека ова е изборна година и дека ова всушност е време на политичка кампања, кампања која ги брои мртвите и ги става на товар на другата страна.

Навистина кризата во САД е сериозна и тие наближуваат кон 900 илјади заразени. Додека од нив скоро 49 илјади починаа. Само денеска забежени се над 1200 нови смртни случаи. Како критични се водат уште дополнителни над 14 илјади.

Бугарија: муфтијство издаде наредба за затворање на џамиите за Рамазан

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...