Сакал да купи мобилен, а во пакетот добил дневен весник

Loading...

Уште еден случај на измама во купувањето преку интернет е забележан во една област во Хрватска. 29-годишниот хрват на 11 фебруари од 21-годишник од Липик преку интернет купил мобилен.
Два дена подоцна му пристигнал пакетот, кој навремено си го платил. Но, кога го отворил во него не бил посакуваниот мобилен туку само весникот, известува полицијата. Уште еден случај на измама во купувањето преку интернет е забележан во една област во Хрватска. 29-годишниот хрват на

loading...